Mięso mielone z udźca indyka 150g
Rzodkiew biała 180-200g
1 małe jabłko 100g
1 łyżka rodzynek 15g
3-4 średniej wielkości ziemniaki 180g
Sól, pieprz, papryka słodka, kurkuma, imbir
Mięso mielone z udźca indyka 150g
Rzodkiew biała 180-200g
1 małe jabłko 100g
1 łyżka rodzynek 15g
3-4 średniej wielkości ziemniaki 180g
Sól, pieprz, papryka słodka, kurkuma, imbir
1
Mięso wymieszaj dokładnie z przyprawami, uformuj małe płaskie kotleciki.
Rozłóż na blaszce i piecz w piekarniku około 15 minut w temperaturze 200 st. C.
2
W międzyczasie obierz ziemniaki i ugotuj w osolonej wodzie.
3
Jabłko i rzodkiew obierz ze skórki, zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Całość wymieszaj z rodzynkami i szczyptą soli.
Po treningu
Okres intensywnego treningu
Wspomaganie regeneracji
Wspomaganie odporności